CALIFORNIA

Megnyerő személyiség

CALIFORNIA
California 1400 Touring S.E.
California 1400 Touring
California 1400 Custom
Motoguzzi
California 1400 Touring S.E.
Kalandvágy és fényűzés tartja egyensúlyban a harmóniát a California Touring S.E. modellnél. Ezek az elengedhetetlen tulajdonságok biztosítják a merész felfedezéseket az eddig fel nem kutatott utakon. A Touring S.E. igazi nagy utazóknak szánt motor, amit jól tükröz a kényelmessége, aerodinamikai védettsége, pazar csomagtartó mérete és a nagyméretű üzemanyagtartálya. A California 1400-as modell legújabb technikai megoldásainak, és a klasszikus tervezésének köszönhetően egy unikális motor az utakon.
Motoguzzi
California 1400 Touring
Kalandvágy és fényűzés tartja egyensúlyban a harmóniát a California Touring modellnél. Ezek az elengedhetetlen tulajdonságok biztosítják a merész felfedezéseket az eddig fel nem kutatott utakon. A Touring igazi nagy utazóknak szánt motor, amit jól tükröz a kényelmessége, aerodinamikai védettsége / kialakítottsága és 35 literes üzemanyagtartálya. A California 1400-as modell technikai megoldásai, új mechanikai komponensei és a klasszikus tervezésének köszönhetően egy nélkülözhetetlen motor az utakon.
Motoguzzi
California 1400 Custom
A California 1400 Custom, ha még csak egy rövid útra is, de utazót formál vezetőjéből nyergében. Az olasz mérnökök sikeresen ötvözték a V2-es motorblokk erejét a vezetési élménnyel. A motor “Custom lelke és stílusa” kézzelfogható formába önti egy vasparipa meglovagolását. A motor vezetőjét már az első pillanatban meghódítja a páratlan cruiser megjelenés, amit tovább fokoz a tökéletesre hangolt 1380 köbcentis kéthengeres blokk.